Nieuwsbrief Mei 2024

Vrijdag 10 Mei: Yin Yoga XXL: Self Love

S e l f – L o v e
Hou jij van jezelf? Voel jij je genoeg? Accepteer jij jezelf wie je bent?
Weet hoe mooi jij bent, prachtig mens! Je bent helemaal goed zoals je bent!
Om liefde te kunnen geven zul je eerst van jezelf moeten houden en liefde worden.
Heel benieuwd wat jullie gaan beleven als je de Yin Yoga houdingen aanneemt om te beleven wat zich in jou aandient: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Kun jij doordringen tot je kern en jezelf onvoorwaardelijk omarmen?

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga voor ruimte in lichaam en geest. De houdingen worden langer aangehouden waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je je bewust wordt van ruimte, weerstand en blokkades in lichaam en geest. Het aanwezig zijn bij alles wat in de houding verschijnt kan intens zijn en mooie inzichten geven.

Je krijgt een 2 uur durende unieke beleving met na afloop ruimte voor evaluatie, thee en iets lekkers. Ervaring is niet vereist. Ieder op zijn/haar nivo met de mogelijkheden van dat moment.

Info en aanmelden:
? In Balans Venlo
? 19:00 – 21:00u
? €22,50 pp.
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Behandelingen in de praktijk

In de warme, sfeervolle praktijk van Bonasana krijg jij de liefdevolle aandacht die je verdient en waarschijnlijk heel goed kunt gebruiken.

Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke, intuïtieve ontspanningsmassage met warme olie. Totale ontspanning voor lichaam en geest, afgestemd op jou.

Of een energetische, helende behandeling middels Reiki waarmee blokkades in je energetische lichaam kunnen worden opgeheven. Goed voor body en mind.

Maar ook de combinatie van Massage en Reiki is inmiddels heel succesvol gebleken en wordt vaak naar volle tevredenheid geboekt.

En wat te denken van een heerlijke verwarmende hotstone massage waarbij gemasseerd wordt met heel warme (+/- 50°C) basaltstenen nadat is voorgemasseerd met warme olie.

Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een privé Yin Yogales in de praktijk of om deel te nemen aan een groepsles in de studio bij In Balans Venlo.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *