Nieuwsbrief maart 2024

Vrijdag 12 april: Yin Yaroma Lente – Spring

L e n t e – S p r i n g.
Hét thema van deze eerste Yin Yaroma workshop in 2024.
Jij krijgt de kans om mee te gaan op dit Lente avontuur waarin je wordt ondergedompeld in de geuren van essentiële oliën en de kracht van Yin Yoga houdingen.

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga voor ruimte in lichaam en geest. De houdingen worden langer aangehouden waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je je bewust wordt van ruimte, weerstand en blokkades in lichaam en geest. Het aanwezig zijn bij alles wat in de houding verschijnt kan intens zijn en mooie inzichten geven.

Het gebruik van Aromatherapie laat je tijdens de houdingen afdalen door de diepere lagen van jezelf. Voel wat je tegenkomt. Niet alleen op fysieke maar ook op mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Geniet van de geuren en ervaar hoe de oliën je ondersteunen middels de essentie van de natuur..

We stimuleren het bindweefsel en de meridianen die in verbinding staan met onze Lever en Galblaas. Deze horen bij de Lente en het element Hout wat staat voor groei. Hierdoor kun je blokkades en oude emoties op diepere lagen in jezelf loslaten. Je brengt nieuwe informatie tot in iedere cel van jouw lichaam.

Mijn dochter Danielle verzorgt de Aromatherapie en ik mag jullie begeleiden in de Yin Yoga houdingen. De combinatie van houdingen en oliën zorgt voor extra verdieping, verzachting en mooie inzichten.

Je krijgt een 2 uur durende unieke beleving met na afloop ruimte voor evaluatie, thee, iets lekkers en een presentje.
Ervaring is niet vereist. Ieder op zijn/haar nivo met de mogelijkheden van dat moment.

Info en aanmelden:
? In Balans Venlo
? 19:00 – 21:00u
? €27,50 pp.
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Keuze voor behandelingen in de praktijk

In de warme, sfeervolle praktijk van Bonasana krijg jij de liefdevolle aandacht die je verdient en waarschijnlijk heel goed kunt gebruiken.

Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke, intuïtieve ontspanningsmassage met warme olie. Totale ontspanning voor lichaam en geest, afgestemd op jou.

Of een energetische, helende behandeling middels Reiki waarmee blokkades in je energetische lichaam kunnen worden opgeheven. Goed voor body en mind.

Maar ook de combinatie van Massage en Reiki is inmiddels heel succesvol gebleken en wordt vaak naar volle tevredenheid geboekt.

En wat te denken van een heerlijke verwarmende hotstone massage waarbij gemasseerd wordt met heel warme (+/- 50°C) basaltstenen nadat is voorgemasseerd met warme olie.

Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een privé Yin Yogales in de praktijk of om deel te nemen aan een groepsles in de studio bij In Balans Venlo.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Vrijdag 8 maart: Yin Yoga XXL

Yinnen., van 19:00 – 21:00u bij In Balans Venlo. Tijd voor jezelf, bijkomen van de hectiek van alledag, relaxed het weekend starten. Speciale aandacht voor JOU, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Gun jezelf deze heerlijke, (ont)spannende Yin Yoga XXL les.

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarbij de houdingen een aantal minuten worden aangehouden. Gebruik NIET je lichaam om in de houding te komen maar de houding om (weer) in je lichaam te komen, zodat jij je weer bewust kunt worden van lichaam en geest.

Ervaring is niet vereist. Kom gewoon lekker genieten. Acceptatie, vertrouwen en overgave kunnen je daarbij helpen. De les duurt 2 uur, na afloop een lekker glas verwarmende thee.

Info en aanmelden:
Locatie: In Balans Venlo
Tijdstip: 19:00 – 21:00u
Bijdrage: €22,50 pp.
Mail: john@bonasana.nl
Whatsapp: 06 2565 3052

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *