Nieuwsbrief April 2023

John in HPNLmagazine

Loslaten, overgave, acceptatie ❤️

Loslaten, overgave, acceptatie ❤️
Vertrouwen hebben in het fantastische zelfherstellende vermogen van jezelf ❤️
HARTelijk dank @hartpatientennederland voor deze gelegenheid mijn verhaal te mogen vertellen en hopelijk mensen te overtuigen/inspireren dat dit soort gebeurtenissen niet meteen het einde van de wereld/je leven hoeft te zijn. Niet in de angst blijven hangen maar door blijven gaan met leven en in dankbaarheid genieten van iedere dag die je is gegeven ??

Vrijdag 12 mei: Yin Yaroma Chakra

Yin Yaroma Chakra

Wie gaat mee op deze prachtige reis door de Chakra’s.
Een reis vol fijne geuren en uitdagende Yin Yoga houdingen.

Het is niet alléén een langere Yin Yoga les of alléén Aromatherapie. De combinatie van Yin Yoga houdingen en het subtiele gebruik van essentiële oliën is erg krachtig gebleken.

De essentie van de aromatische olie (pure natuur) laat jou tijdens de houdingen dieper afdalen door jouw lagen, tot in je kern. Voel en beleef wat je tegenkomt. Dit gaat verder dan je fysieke lichaam maar werkt ook op mentaal en emotioneel niveau. Ervaar hoe bevroren water (blokkades, oude emoties) weer kan gaan stromen. Daarbij kun je jezelf tegenkomen. Vecht niet maar aanschouw wat het met je doet. Accepteer wat zich aandient, geef je over aan wat is. Dan volgt stilte, rust, even helemaal niets, alleen ZIJN.

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga voor ruimte in lichaam en geest. De houdingen worden lang aangehouden waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je je bewust kunt worden van ruimte, weerstand en blokkades in lichaam en geest. Het aanwezig zijn bij alles wat in de houding op dat moment aan jou verschijnt kan heel intens zijn. In deze les zijn zowel de houdingen als de oliën afgestemd op de chakra’s (energiecentra).

Tijdens jullie reis worden je chakra’s weer in balans gebracht. Mijn dochter Danielle verzorgt de aromatherapie en ik mag jullie begeleiden in de Yin Yoga houdingen.
Je krijgt een 2 uur durende prachtige beleving met na afloop thee, iets lekkers, een kleine verrassing en de ruimte om na te praten over hoe jij de les/houdingen hebt beleefd. Ervaring is niet vereist.

Voor meer info of om je aan te melden:
? In Balans Venlo
? 19:00 – 21:00u
? €27,50 pp.
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *