Nieuwsbrief Juli 2023

Zomerstop

Zomerstop

Van 15 juli tot en met 29 juli geen Yin-lessen in de studio en behandelingen in de praktijk.

Vrijdag 11 augustus: Yin Yoga Summer

Yin Yaroma Summer

Een heerlijke lange Yin Yogales in het teken van de Zomer, het element Vuur en de daaraan gekoppelde meridianen voor Hart en Dunne Darm.
De kosten voor dit kado aan jezelf zijn €22,50. Je kunt na afloop nog even samen nagenieten onder het genot van een kop thee.

Functie Hartmeridiaan: gewaar zijn:
De hartmeridiaan werkt samen met de dunne darm-meridiaan. Hij beïnvloedt de functies van het hart, de bloedvaten en de bloedsomloop en hij beheerst het spraakvermogen.

Functie Dunne Darm meridiaan: assimilatie:
De dunne darm-meridiaan beïnvloedt het vermogen om voeding te assimileren en om vaste en vloeibare substanties te scheiden. Deze meridiaan zorgt ervoor dat u onderscheidingsvermogen hebt, helder kunt oordelen en evenwichtig reageert bij emotionele opwinding.

Laat je verrassen tijdens deze twee uur durende sessie waarbij vooral Yin houdingen worden aangeboden die deze meridianen ondersteunen/stimuleren.

Voor meer info of om je aan te melden:
? In Balans Venlo
? 19:00 – 21:00u
? €22,50 pp.
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Vrijdag 8 september: Yin Yaroma Indian Summer

Yin Yaroma Indian Summer

Een heerlijke geurige Yin Yaroma les in het teken van de NaZomer (Indian Summer), het element Aarde en de daaraan gekoppelde meridianen voor Maag en Milt.

Voor slechts €27,50 ben je er bij en krijg je niet alleen een prachtige les maar ook iets leuks. Na afloop genieten we samen van een glas thee en iets lekkers..

Functie Miltmeridiaan: spijsvertering:

De miltmeridiaan en maagmeridiaan werken hierbij samen. Ze zijn verantwoordelijk voor het omzetten van voedsel in energie en vloeistoffen en voor de verspreiding hiervan door het lichaam.

Functie Maagmeridiaan: afbraak en transport van voedsel:

De maagmeridiaan neemt de smaken waar en brengt de vertering van voedsel op gang. Hij beïnvloedt de eetlust, is verbonden met het denken en met gevoelens van zorgzaamheid en sympathie. De werking van deze meridiaan is daarnaast van invloed op het functioneren van de vrouwelijke organen.

Laat je verrassen tijdens deze twee uur durende sessie waarbij vooral Yin houdingen worden aangeboden die deze meridianen te ondersteunen/stimuleren. Om af te stemmen op de aarde en los te laten wat jou niet meer dient. Om op te ruimen en open te staan voor de nieuwe energie van het volgende seizoen. Het gebruik van essentiële oliën aangeboden door mijn dochter Danielle, laat je de houdingen dieper/intenser beleven. Voel en beleef wat je, niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel tegenkomt.

Voor meer info of om je aan te melden:
? In Balans Venlo
? 19:00 – 21:00u
? €27,50 pp.
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *