Nieuwsbrief maart 2023

Voorjaarseditie Yin Yoga XXL

Voorjaarseditie Yin Yoga XXL

Nog even en de Lente dient zich aan. Hoog tijd voor een grote schoonmaak.
Dat gaan we doen met behulp van een lekkere, extra lange Yin Yoga les die staat in het teken van het voorjaar. Het voorjaar is volgens de TCM gekoppeld aan het element hout. Het element hout staat symbool voor (de) groei (van energie). Tijd voor actie middels uitdagende Yin houdingen voor de energiebanen die horen bij lever en galblaas.
Wacht niet te lang met aanmelden als je mee wil doen met deze heerlijke Yin Yoga les.

Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je de houdingen wel 3-5 minuten vasthoudt. Je kunt in verbinding komen met jezelf en je bewust worden van dat wat speelt in lichaam en geest. Gebruik zo min mogelijk spierkracht maar laat vooral de zwaartekracht haar werk doen. Je fascie/bindweefsel wordt gestimuleerd. Dit netwerk houdt je lichaam bij elkaar en geeft het vorm. Het is ook een ingenieus energetisch communicatienetwerk waarin energiebanen liggen  ter ondersteuning van je organen. Door een yin yoga sessie vergroot je jouw levensenergie. Tijdens deze Voorjaarsreis worden de meridianen, gekoppeld aan het orgaanpaar lever en galblaas, gestimuleerd en in balans gebracht zodat jouw energie weer voluit kan stromen. Voel wat je tegenkomt. Niet alleen in je fysieke lichaam maar ook op mentaal en emotioneel vlak. Je kunt ervaren hoe blokkades en oude emoties oplossen en energie weer kan stromen. Aanschouw wat zich aandient. Geef je over aan wat is. Wat volgt is stilte, rust, ZIJN.

Je krijgt een 2 uur durende prachtige beleving met na afloop thee en iets lekkers en de ruimte om na te praten over datgene wat je hebt ervaren tijdens de les/houdingen.
Ervaring is niet vereist. Kosten voor deze investering in jezelf: €22,50

Voor meer info of om je aan te melden:
🏫 In Balans Venlo
🕰 19:00 – 21:00u
💶 €22,50 pp.
📬 john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Mooi artikel in HPNLmagazine van maart

Loslaten, overgave, acceptatie ❤️

Loslaten, overgave, acceptatie ❤️
Vertrouwen hebben in het fantastische zelfherstellende vermogen van jezelf ❤️
HARTelijk dank @hartpatientennederland voor deze gelegenheid mijn verhaal te mogen vertellen en hopelijk mensen te overtuigen/inspireren dat dit soort gebeurtenissen niet meteen het einde van de wereld/je leven hoeft te zijn. Niet in de angst blijven hangen maar door blijven gaan met leven en in dankbaarheid genieten van iedere dag je is gegeven 🍀🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *