Nieuwsbrief februari 2023

Yin Yaroma Spring – 10 maart

Yin Yaroma Spring

Nog even en de Lente dient zich aan.
Hoog tijd voor de grote schoonmaak.

Wacht niet te lang met aanmelden als je mee wil gaan op een heerlijke reis waarin je wordt ondergedompeld in de verfijnde geuren van essentiële oliën en de kracht van Yin Yoga houdingen.

Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je de houdingen wel 3-5 minuten vasthoudt. Je kunt in verbinding komen met jezelf en je bewust worden van dat wat speelt in lichaam en geest. Gebruik zo min mogelijk spierkracht maar laat vooral de zwaartekracht haar werk doen. Je fascie/bindweefsel wordt gestimuleerd. Dit netwerk houdt je lichaam bij elkaar en geeft het vorm. Het is ook een ingenieus energetisch communicatienetwerk waarin energiebanen liggen ter ondersteuning van je organen. Door een yin yoga sessie vergroot je jouw levensenergie. Tijdens deze Lentereis worden de meridianen, gekoppeld aan het orgaanpaar lever en galblaas, gestimuleerd en in balans gebracht zodat jouw energie weer voluit kan stromen.

De essentie van de gebruikte oliën laat jou tijdens de houdingen afdalen door de diepere lagen van jezelf. Voel wat je tegenkomt. Niet alleen in je fysieke lichaam maar ook op mentaal en emotioneel vlak. Je kunt ervaren hoe blokkades en oude emoties oplossen en energie weer kan stromen. Aanschouw wat zich aandient. Geef je over aan wat is. Wat volgt is stilte, rust, ZIJN.

Je krijgt een 2 uur durende prachtige beleving met na afloop thee, iets lekkers en een kleine attentie.
Ervaring is niet vereist. Kosten voor deze investering in jezelf: €27,50

Voor meer info of om je aan te melden:
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *