Nieuwsbrief Januari 2023

Yin Yoga XXL – 10 februari

Yin Yoga XXL

Voordat een week later ‘vastelaovend’ 2023 echt losbarst kun je deze avond komen genieten van een heerlijke verstillende Yin Yoga les. Rust en ruimte opzoeken om jezelf straks vol energie onder te dompelen in het feestgedruis. Een moment voor jezelf. 

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga voor ruimte in lichaam en geest. De houdingen worden wat langer aangehouden (zo’n 3-5 min) waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je je bewust wordt van ruimte, weerstand en blokkades in lichaam en geest. Het aanwezig zijn bij alles wat in de houding op dat moment aan jou verschijnt kan heel intens zijn. We stimuleren bindweefsel, chakra’s en meridianen die in verbinding staan met onze organen waardoor je blokkades op je diepere lagen los kunt laat. Zowel op fysiek als mentaal en emotioneel niveau. Je brengt nieuwe informatie tot in iedere cel van jouw lichaam. Een weldaad voor lichaam en geest. Ervaring is niet nodig.

Info en aanmelden:
🏫 In Balans Venlo
🕰 19:00 – 21:00u
💶 €22,50 pp.
📬 john@Bonasana
☎️ 06 2565 3052

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *