Nieuwsbrief december 2022

Licht, Liefde & Gezondheid voor 2023

Licht, Liefde & Gezondheid 2023

Wat vliegt de tijd. We zitten alweer in de laatste 2 weken van 2022.
Langs deze weg wil ik iedereen graag heel HARTelijk danken voor de aanwezigheid in de Yin Yoga lessen en/of bij de behandelingen in de praktijk.
Ik wens je mooie feestdagen en heel veel licht, liefde en gezondheid voor 2023 ???
Deze laatste 2 weken gaan alle lessen gewoon door op donderdag 22/29 december en vrijdag 23/30 december. Aanmelden of afmelden zoals gebruikelijk via mail of app. 
Ook als je geen vaste deelnemer bent kun je je aanmelden voor een losse les onder voorbehoud dat er plekken vrij zijn.
Er kunnen nog enkele afspraken worden gepland voor behandelingen in de praktijk. Ik kan me voorstellen dat in deze onrustige en drukke tijd, behoefte bestaat om helemaal tot rust te komen door een speciaal moment voor jezelf.
Info en aan-/af-melden:
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Yin Yaroma Winter : vrijdag 13 januari 2023

Yin Yaroma Winter

Onze eerste Yin Yaroma workshop van 2023 ??‍♀️??‍♂️?
JOUW kans om mee te gaan op een Winterse reis waarin je wordt ondergedompeld in de fijne geuren van essentiële oliën en de kracht van YIN (Your Inner Nature) houdingen.

Chinese Geneeskunde (TCM) is gebaseerd op vijf elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Bij elk element horen specifieke zaken zoals: een seizoen, gevoeligheden, emotie, een orgaanpaar, kleur, smaak en zintuig. Zo hoort bij de Winter het element Water en het orgaanpaar Blaas en Nieren.

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga voor ruimte in lichaam en geest. De houdingen worden lang aangehouden waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je je bewust wordt van ruimte, weerstand en blokkades in lichaam en geest. Het aanwezig zijn bij alles wat in de houding op dat moment aan jou verschijnt kan heel intens zijn en mooie inzichten geven.

De essentie van de olie (pure natuur) laat jou tijdens de houdingen afdalen door de diepere lagen van jezelf. Voel wat je tegenkomt. Niet alleen in je fysieke lichaam maar ook op mentaal en emotioneel niveau. Ervaar hoe bevroren water (blokkades, oude emoties) weer kan gaan stromen. Aanschouw wat zich aandient. Geef je over aan wat is. Wat volgt is stilte, rust, ZIJN.

We stimuleren het bindweefsel en de meridianen die in verbinding staan met onze nieren en blaas, waardoor je blokkades en oude emoties op diepere lagen in jezelf kunt loslaten. Je leert meer over wat de winter met jou doet, wat je hiervan en van jezelf kunt leren en brengt nieuwe informatie tot in iedere cel van jouw lichaam. 

Mijn dochter Danielle verzorgt de Aromatherapie en ik mag jullie begeleiden in de Yin Yoga houdingen. De combinatie van houdingen en oliën zorgt voor extra verdieping, verzachting en mooie inzichten.

Je krijgt een 2 uur durende unieke beleving met na afloop ruimte voor evaluatie, thee, iets lekkers en een presentje.

Ervaring is niet vereist. Je komt voor jezelf, niet voor de ander. Ieder op zijn/haar eigen nivo.

Info en aanmelden:
? In Balans Venlo
? 19:00 – 21:00u
? €27,50 pp.
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *