Nieuwsbrief November 2022

Yin Yoga XXL : vrijdag 9 december 2022

Yin Yoga XXL

Kom ook genieten van de laatste extra lange Yin Yoga les dit jaar. Verstillend om rust en ruimte te zoeken. Een heerlijk moment voor jezelf om heel te worden en verbonden met al wat is het jaar af te sluiten. Dat wil je niet missen!
Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga voor ruimte in lichaam en geest. De houdingen worden wat langer aangehouden (zo’n 3-5 min) waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je je bewust wordt van ruimte, weerstand en blokkades in lichaam en geest. Het aanwezig zijn bij alles wat in de houding op dat moment aan jou verschijnt kan heel intens zijn. We stimuleren bindweefsel, chakra’s en meridianen die in verbinding staan met onze organen waardoor je blokkades op je diepere lagen los kunt laat. Zowel op fysiek als mentaal en emotioneel niveau. Je brengt nieuwe informatie tot in iedere cel van jouw lichaam. Een weldaad voor lichaam en geest. Ervaring is niet nodig.

Info en aanmelden:
🏫 In Balans Venlo
🕰 19:00 – 21:00u
💶 €22,50 pp.
📬 john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Mogelijk is dit voor jou een eerste kennismaking met Yin Yoga. Yin Yoga richt zich op rust, voelen, loslaten en accepteren. We werken in op het dieperliggende bindweefsel (fascia) door langer in een houding te zitten of liggen. YIN (=Your Inner Nature) is IN en reeds voor velen een uitstekende manier om tot diepe ontspanning te komen, zowel op de mat als in het dagelijkse leven. Het heeft alle elementen in zich waar Yoga voor is bedoeld: therapeutisch, functioneel, ondersteunend, leuk én: ervaring is niet nodig!
De houdingen inspireren je:
– tot een diepe ontspanning van je lichaam
– het zenuwstelsel in balans te brengen
– je emoties tot rust te brengen
– tot een fysieke, mentale en emotionele detox
Yin Yoga is goed bij een veelheid aan klachten zoals:
– Artrose
– Rugklachten
– Multiple Sclerose
– RSI/carpaal tunnelsyndroom
– Burnout
– …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *