Nieuwsbrief Oktober 2022

Yin Yoga 3.3: 14 oktober 2022

Yin Yoga 3.3: Hart

Ben jij in voor een bijzondere ervaring? Dan mag je de workshop Yin Yoga 3.3 niet missen! 
Deze workshop is gericht op JOU. Jij gaat op zoek naar jezelf. Alles van JOU wordt aangeraakt: je fysieke en energetische lichaam, je emotionele, mentale en spirituele laag. Wat ga jij doen in de houding(en): vechten (ego, weerstand, draak) of overgave (balans, acceptatie, zijn)?

Yin 3.3: wat is dat eigenlijk? Het lijkt misschien op Yin Yoga maar is toch anders. Je gaat de kracht van herhaling leren kennen. Het gaat verder dan alleen het rekken en strekken van je bindweefsel. Verder dan de materie, je lichaam. Je gaat mogelijk herkennen wat er in al die lagen van jou ligt opgeslagen en waar je aan mag werken. Daarbij kom je verder dan je ooit bent geweest. Laag na laag, steeds dieper, mogelijk tot aan je kern. Woorden schieten tekort om Yin 3.3 te beschrijven. Yin 3.3 dien je vooral te ondergaan, te beleven.

Doe mee met deze speciale Yin Yoga les voor het ❤ met houdingen afgestemd op het hartchakra en de hartmeridiaan.

Je gaat op zoek naar jezelf. Alles van JOU wordt aangeraakt: je fysieke en energetische lichaam, je emotionele, mentale en spirituele laag.
Hoe ga je de houdingen beleven?
Hoe ga je om met wat je tegenkomt?
Wie ben jij ECHT?

Heb jij interesse in dit avontuur met/voor jezelf, meld je dan nu aan.
Ben je zwanger? Dan mag je helaas niet deelnemen.
Mail: john@bonasana.nl
App: 06 2565 3052
Locatie: In Balans Venlo
Kosten: €22,50 pp incl. thee en iets lekker.

Yin Yoga XXL Herfst: 11 november 2022

Yin Yoga XXL: Herfst

Een heerlijke, 2 uur durende les om te genieten van Yin en de herfst. Ervaring niet nodig!
De natuur maakt zich klaar voor de winter. Bladeren vallen en de energie schuift van extern naar intern. Zo ook voor ons mensen. Het is de tijd dat griep, verkoudheid, huid- en darmproblemen kunnen toenemen, evenals gevoelens van onrust en zelfs depressie. Binnen de TCM valt herfst onder het element Metaal met als emotie verdriet. De meridianen die horen bij dit seizoen zijn de longen en dikke darm. Wanneer deze meridianen in balans zijn voel je je moedig en heb je zelfvertrouwen. Onbalans uit zich door verdriet en gevoelens van onrust. Yin Yoga werkt onder andere met meridianen. Om deze meridianen te stimuleren gebruiken we een aantal houdingen die de bovenkant van het lichaam verlengen waardoor je niet alleen de long en dikke darm maar ook hart en dunne darm meridianen stimuleert.
Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga voor ruimte in lichaam en geest. De houdingen worden langer aangehouden (zo’n 3-5 min) waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je je bewust wordt van ruimte, weerstand en blokkades in je lichaam. Het aanwezig zijn bij alles wat in de houding op dat moment aan jou verschijnt kan heel intens zijn. We stimuleren bindweefsel, chakra’s en meridianen die in verbinding staan met onze organen waardoor je blokkades en oude emoties op diepere lagen in jezelf loslaat. Je brengt nieuwe informatie tot in iedere cel van jouw lichaam. Zeker de moeite waard om te ervaren!

? In Balans Venlo
? 19:00 – 21:00u
? €22,50 pp.
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Mogelijk is dit voor jou een eerste kennismaking met Yin Yoga. Yin Yoga richt zich op rust, voelen, loslaten en accepteren. We werken in op het dieperliggende bindweefsel (fascia) door langer in een houding te zitten of liggen. YIN is IN en reeds voor velen een uitstekende manier om tot diepe ontspanning te komen, zowel op de mat als in het dagelijkse leven. Het heeft alle elementen in zich waar Yoga voor is bedoeld: therapeutisch, functioneel, ondersteunend, leuk én: ervaring is niet nodig!
De houdingen inspireren je:
– tot een diepe ontspanning van je lichaam
– het zenuwstelsel in balans te brengen
– je emoties tot rust te brengen
– tot een fysieke, mentale en emotionele detox
Yin Yoga is goed bij een veelheid aan klachten zoals:
– Artrose
– Rugklachten
– Multiple Sclerose
– RSI/carpaal tunnelsyndroom
– Burnout
– …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *