Nieuwsbrief september 2022

Prijsverhoging miv 1 oktober 2022

Door de hoge inflatie en de grote stijging van (energie)prijzen kan ik niet anders dan ook mijn prijzen te verhogen zodat ik mij kan blijven inzetten voor jullie. Het is niet anders.
Op de site vinden jullie alle nieuwe prijzen die gaan gelden vanaf 1 oktober 2022.
Ik werk met ontzettend veel plezier en passie voor/aan Bonasana en hoop jullie ook in de toekomst te mogen blijven ontvangen in de praktijk en/of studio.

Yin Yaroma Indian Summer: 16 september 2022

Yin Yaroma Indian Summer

Vakanties achter de rug, bijna herfst, tijd voor een Yin Yaroma workshop met als thema: 🍁INDIAN SUMMER🍁
Het element aarde is verbonden met de nazomer (Indian Summer). Het is het element dat tussen de seizoenswisseling van zomer naar herfst aanwezig is. Om af te stemmen op de aarde en los te laten wat niet meer nodig is. Om op te ruimen en open te staan voor de nieuwe energie van het volgende seizoen. Aarde vertegenwoordigt de tijd van balans en harmonisatie, een tijd waarin je de balans opmaakt en de vruchten plukt van je investering.
In deze speciale workshop nemen we de tijd de overgang te maken van zomer naar herfst door middel van Yin Yoga houdingen die zijn afgestemd op de energie van de maag/milt-meridianen, die weer horen bij het element aarde.

Yin Yoga wordt gecombineerd met Aromatherapie. Een combinatie die elkaar fantastisch blijkt aan te vullen.
De kracht van essentiële olie (puur natuur) laat jou tijdens de houdingen door de geur afdalen door de diepere lagen naar je kern. Voel en beleef wat je, niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel, tegenkomt. Ervaar hoe het (bevroren) water in jou in beweging komt en gaat stromen. Je kunt jezelf tegenkomen. Dan kun je natuurlijk het gevecht aangaan. Maar je kunt ook kijken en leren van wat dit voor diepere betekenis heeft. Accepteren wat zich aandient en overgave aan wat is. Dan volgt stilte, rust, even helemaal niets, alleen ZIJN. Na deze workshop voel je je als herboren!

In tegenstelling tot andere vormen van yoga waarbij vooral het spierweefsel wordt aangesproken, gaat het bij Yin Yoga om het beïnvloeden van het bindweefsel door langer in één houding te blijven (2 tot 5 minuten). Je oefent zo ook invloed uit op de meridianen en de chakra’s (energiecentra).

Mogelijk is dit voor jou een eerste kennismaking met Yin Yoga. Yin Yoga richt zich op rust, voelen, loslaten en accepteren. We werken in op het dieperliggende bindweefsel (fascia) door langer in een houding te zitten of liggen. YIN is IN en reeds voor velen een uitstekende manier om tot diepe ontspanning te komen, zowel op de mat als in het dagelijkse leven. Het heeft alle elementen in zich waar Yoga voor is bedoeld: therapeutisch, functioneel, ondersteunend, leuk én: ervaring is niet nodig!
De houdingen inspireren je:
– tot een diepe ontspanning van je lichaam
– het zenuwstelsel in balans te brengen
– je emoties tot rust te brengen
– tot een fysieke, mentale en emotionele detox
Yin Yoga is goed bij een veelheid aan klachten zoals:
– Artrose
– Rugklachten
– Multiple Sclerose
– RSI/carpaal tunnelsyndroom
– Burnout
– …
Na de les kun je ervaringen delen en genieten van een glas thee.
Mijn dochter Danielle (Aromatherapie) en ik (Yin Yoga) hopen je te zien bij deze geurende les!
Kosten zijn €25,– per deelnemer.
Aanmelden?
📬 john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *