Nieuwsbrief Juli 2021

Yin Yoga XXL: 13 augustus

Yin Yoga XXL

Ok, nog ééntje dan voor de zomerpauze (21 aug t/m 12 sep) ?‍♂️?‍♀️?
Een heerlijke lange les, gewoon genieten van Yin. Ervaring niet vereist!

Yin Yoga – een meditatieve vorm van yoga voor ruimte in lichaam en geest. De houdingen worden lang aangehouden (zo’n 3-5 min) waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je je bewust wordt van ruimte, weerstand en blokkades in je lichaam. Het aanwezig zijn bij alles wat in de houding op dat moment aan jou verschijnt kan heel intens zijn. We stimuleren bindweefsel, chakra’s en meridianen die in verbinding staan met onze organen waardoor je blokkades en oude emoties op diepere lagen in jezelf loslaat. Je brengt nieuwe informatie tot in iedere cel van jouw lichaam.

? €20,- pp.
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052
? Ben jij er ook bij?

Chakra Yin Yaroma: 23 juli

Chakra Yin Yaroma

Heb je de 1e Yin Yaroma sessie gemist? Dan is er goed nieuws voor je!

Na alle positieve reacties gaat Yin Yaroma, bij voldoende belangstelling, op herhaling.
Wie gaat mee op avontuur? Dit keer een prachtige reis door de Chakra’s.
Niet zomaar een langere Yin Yoga les en/of Aromatherapie.
Een combinatie die elkaar fantastisch blijkt te versterken.

De kracht van essentiële olie (puur natuur) laat jou tijdens de houdingen door de geur afdalen door de diepere lagen naar jezelf. Voel en beleef wat je, niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel, tegenkomt. Ervaar hoe het (bevroren) water in jou in beweging komt en gaat stromen. Je kunt jezelf tegenkomen. Dan kun je natuurlijk het gevecht aangaan. Maar je kunt jouw draak ook aankijken en leren van wat deze laat zien. Accepteren wat zich aandient en overgave aan wat is. Dan volgt stilte, rust, even helemaal niets, ZIJN.

Yin Yoga – een meditatieve vorm van yoga voor ruimte in lichaam en geest. De houdingen worden lang aangehouden (zo’n 2-5 min) waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je je bewust wordt van ruimte, weerstand en blokkades in je lichaam. Het aanwezig zijn bij alles wat in de houding op dat moment aan jou verschijnt kan heel intens zijn. We stimuleren bindweefsel, chakra’s en meridianen die in verbinding staan met onze organen waardoor je blokkades en oude emoties op diepere lagen in jezelf loslaat. Je brengt nieuwe informatie tot in iedere cel van jouw lichaam. 

Tijdens deze reis worden lichaam en geest, hoofd en hart, in balans gebracht zodat jouw energie kan stromen. Danielle en ik begeleiden je met de essentiële oliën en Yin houdingen. Deze combinatie zorgt voor verdieping, verzachting en inzichten. Voor €25,- pp. doe je mee aan deze 2,5 uur durende, unieke beleving.

Interesse? Meld je dan snel aan:
☎️ john@bonasana.nl
? 06 2565 3052

Summer Yin Yaroma: 9 juli

Summer Yin Yaroma

Een fantastisch avontuur, afgestemd op de Zomer, met Yin houdingen die passen bij het element Vuur. De houdingen worden ondersteund en verdiept door de geuren van essentiële oliën (sommige subtiel, andere uitdagend).
John (Yin) en Danielle (olie) begeleiden jullie op deze prachtige, 2 uur durende Yin Yaroma sessie. Beleven, voelen, verdiepen en ontdekken …. aandacht voor jezelf, voor dat wat zich aandient. Hart en dunne darm meridiaan zijn de voornaamste aandachtsgebieden, die horen bij het Zomer seizoen en het Vuurelement.

Wat zijn meridianen? De energie in ons lichaam (in het Chinees chi, Japans ki) stroomt door verschillende energiebanen (meridianen). Ziekte ontstaat als de energie niet meer vrij kan stromen. Er wordt in de Oosterse visie geen onderscheid gemaakt tussen lichaam en geest, zoals dat in het Westen het geval is. Een verstoring in het stromen van de energie door de meridianen kan dus consequenties hebben voor het lichamelijk, psychisch, emotioneel en mentaal functioneren. Je voelt je misschien moe, je weet niet wat je wilt, je relaties lopen niet lekker of je hebt last van lichamelijke klachten.
Tijdens deze reis gaan we proberen lichaam en geest weer in balans te brengen zodat jouw energie weer gaat stromen.Laat je meevoeren naar de diepe lagen van je eigen mooie ZIJN.

Wil jij ook worden ondergedompeld in de natuurlijke geuren van essentiële oliën en de kracht van Yin houdingen tijdens dit prachtige avontuur? Schrijf je dan snel in om teleurstelling te voorkomen.

De Chinese Geneeskunde (TCM) is gebaseerd op vijf elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. De vijf elementen staan symbool voor de cycli in het leven zoals de jaarritmes en levensritmes, en ze worden gebruikt om ziekte en gezondheid te verklaren.
Bij elk element horen specifieke zaken zoals: een seizoen, gevoeligheden, emotie, een orgaanpaar, kleur, smaak en zintuig. Zo hoort bij de Zomer het element Vuur en het orgaanpaar Hart en Dunne darm.

Yin Yoga – een meditatieve yogavorm die ruimte in lichaam en geest geeft in de breedste zin van het woord. In tegenstelling tot andere yogavormen, zijn bij Yin Yoga de spieren geheel ontspannen. De houdingen worden passief uitgevoerd en lang aangehouden (zo’n 2-5 min) waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je een beter besef krijgt van weerstand en blokkades in het lichaam. Het aanwezig kunnen of leren zijn bij alles wat in de houding op dat moment aan jou verschijnt kan heel intens zijn. We stimuleren bindweefsel en meridianen die in verbinding staan met ons hart en dunne darmen waardoor je blokkades en oude emoties op diepere lagen in jezelf loslaat. Je leert meer over wat de zomer met jou doet, wat je hiervan en van jezelf kunt leren en je brengt nieuwe informatie tot in iedere cel van jouw lichaam. 

Tijdens deze mooie Zomerse Reis worden de Hart- en Dunne Darm-meridianen weer in balans gebracht zodat jouw energie weer gaat stromen. We doen dit met behulp van Yin Yoga houdingen en pure essentiële oliën, samen met mijn dochter Danielle Boon. De combinatie van houdingen en de essentiële oliën zorgt voor extra verdieping, verzachting, mooie inzichten en een soepel lichaam. De investering in jezelf bedraagt slechts €20,- pp.
Je krijgt daarvoor een 2 uur durende, unieke beleving, met na afloop ruimte voor evaluatie, thee en iets lekkers.

Aanmelden kan via:
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Vakantiesluiting

Ook dit jaar gaat de studio en de praktijk gedurende een aantal weken dicht om weer helemaal in balans te komen gedurende een welverdiende zomervakantie en wel:
Week 34, 35 en 36 oftewel van 21 augustus t/m 12 september.
Op maandag 13 september starten de eerste behandelingen weer in de praktijk en donderdag 16 september starten de eerste Yin Yoga groepslessen weer in de studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *