Nieuwsbrief Juni 2021

Hoera: we mogen weer open

Unlocked as of june 5, 2021

Tijdens de Pers(conferentie) van vrijdag 28 mei 2021 is het volgende medegedeeld: groepslessen binnen mogen weer vanaf zaterdag 5 juni 2021 ?‍♂️?‍♀️

Ik kijk er dan ook enorm naar uit jullie eindelijk weer te mogen verwelkomen in de studio bij In Balans Venlo en live in verbinding te gaan.

De reguliere Yin Yoga lessen starten op donderdag 10 juni.
Op vrijdag 11 juni is meteen de eerste XXL Yin Yoga – Summer Edition.
Alle leden hebben inmiddels meer informatie per mail ontvangen.

Heb jij ook interesse om kennis te maken met deze bijzondere vorm van Yoga?
Dan kun je contact met mij opnemen voor de mogelijkheden, meer informatie of om je aan te melden (voor één gratis proefles).

☎️ 06 2565 3052
? john@bonasana.nl

Yin Yoga XXL – Summer Edition

Yin Yoga XXL – Summer Edition

Vrijdag 25 juni van 19:00 tot 21:00u start de tweede editie van het Yin Yoga XXL Summer event. Locatie is de prachtige ruimte bij In Balans Venlo. Kosten voor dit 2 uur durend avontuur: €20. Na afloop is er ruimte/tijd voor een kop thee met wat lekkers.
Wil jij er ook bij zijn, meld je dan snel aan. Het aantal plaatsen is beperkt.

☎️ 06 2565 3052
? john@bonasana.nl

Zomer, Bloei, Vuur, Hart en Dunne Darm Meridiaan zijn de belangrijkste aandachtspunten van dit avontuur, op zoek naar balans en de verbinding met ….. juist met JOU!

De Zomer begint, dagen zijn lang. De zon staat hoog met de warmste temperaturen. De natuur toont zich in vol ornaat met bloemen en vruchten. Dit gaat gepaard met een gevoel van vreugde, liefde, uitbundigheid en trots. De vlammen van Vuur zijn sterk en heet. Eerst nog een klein flakkerend vuurtje, maar met een beetje voeding schieten de vlammen al snel omhoog. Vrolijk en uitbundig, maar allesverwoestend indien niet in toom gehouden.Functie Hartmeridiaan: gewaar zijn
De hartmeridiaan werkt samen met de dunne darm-meridiaan. Hij beïnvloedt de functies van het hart, de bloedvaten en de bloedsomloop en hij beheerst het spraakvermogen.
Disbalans
Als de hartmeridiaan niet in balans is, komt dat fysiek tot uiting in bijvoorbeeld vermoeidheid, slechte circulatie, hartkloppingen en hart- en vaatziekten, een drukkend of gespannen gevoel in het bovenlichaam, pijn in de borst, stotteren, zweren op de tong en overvloedige transpiratie. Psychisch uit een disbalans zich in nervositeit, rusteloosheid, opgewondenheid, hysterie en overmatig en ongepast lachen.Functie Dunne Darm meridiaan: assimilatie
De dunne darm-meridiaan beïnvloedt het vermogen om voeding te assimileren en om vaste en vloeibare substanties te scheiden. Deze meridiaan zorgt ervoor dat u onderscheidingsvermogen hebt, helder kunt oordelen en evenwichtig reageert bij emotionele opwinding.
Disbalans
Als de dunne darm-meridiaan niet goed functioneert, uit zich dat in fysiek opzicht in bijvoorbeeld gehoorproblemen, buikpijn, winderigheid, diarree of constipatie en pijn in de schouders. Op psychisch niveau uit zich dit in mentale rusteloosheid, besluiteloosheid en een verminderd onderscheidingsvermogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *