Nieuwsbrief November 2020

De Yin groepslessen zijn weer gestart

Yin groepsles in het labyrint van Chartres

Nu de tijdelijke maatregelen weer zijn losgelaten, gaan we weer starten met de Yin groepslessen in de studio van In Balans Venlo vanaf donderdag 19 november. Jullie zijn weer van harte welkom.
Uiteraard respecteren we de richtlijnen van het RIVM en is de groepsgrootte 12 yogi’s.

Lesrooster:
Donderdagavond 19:00u bij InBalans
Donderdagavond 20:30u bij InBalans
Vrijdagochtend 09:00u bij InBalans
Iedere 2e vrijdag van de maand om 19:00u een 2 uur durende XXL les
Bij voldoende belangstelling start op vrijdagochtend om 10:30u een 2e groep.

Deelnemers (ook vaste) aan de reguliere lessen dienen zich tijdig aan te melden vóór iedere les. Deze tijdelijke maatregel is noodzakelijk omdat er rekening gehouden moet worden met het maximum aantal deelnemers (12) dat in de ruimte is toegestaan. VOL = VOL.
Kom je niet of meld je je pas op de dag zelf af, dan wordt er toch een les afgeschreven van je strippenkaart.

Voor info of het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen via:
– Mail: John@Bonasana.nl
– Whatsapp: 06-2565 3052

Ik zie er naar uit je (weer) te mogen begroeten in de les.
Namasté, John ?

Winter Yin Yaroma: 11 december

Winter Yin Yaroma

De Chinese Geneeskunde (TCM) is gebaseerd op vijf elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. De vijf elementen staan symbool voor de cycli in het leven zoals de jaarritmes en levensritmes, en ze worden gebruikt om ziekte en gezondheid te verklaren.
Bij elk element horen specifieke zaken zoals: een seizoen, gevoeligheden, emotie, een orgaanpaar, kleur, smaak en zintuig. Zo hoort bij Winter het element Water.

Yin Yoga – een meditatieve yogavorm die ruimte in lichaam en geest geeft in de breedste zin van het woord. In tegenstelling tot andere yogavormen, zijn bij Yin Yoga de spieren geheel ontspannen. De houdingen worden passief uitgevoerd en lang aangehouden (minimaal 2-5 min) waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je een beter besef krijgt van weerstand en blokkades in het lichaam. Het aanwezig kunnen of leren zijn bij alles wat in de houding op dat moment aan jou verschijnt kan heel intens zijn. We stimuleren de meridianen die in verbinding staan met onze nieren en blaas en het bindweefsel wordt gestimuleerd, waardoor je blokkades en oude emoties op diepere lagen in jezelf loslaat. Je leert meer over wat de winter met jou doet, wat je hiervan en van jezelf kunt leren en je brengt nieuwe informatie tot in iedere cel van jouw lichaam. 
Tijdens deze mooie Winterse Reis worden de blaas- en nier-meridianen weer in balans gebracht zodat jouw energie weer gaat stromen. We doen dit met behulp van Yin Yoga houdingen en pure essentiële oliën van Young Living door @karolien03 van Stress-less / Access Bars & Massage. De combinatie van houdingen en oliën zorgt voor extra verdieping, verzachting en mooie inzichten.

De investering in jezelf bedraagt slechts €20,- pp
Je krijgt daarvoor een 2 uur durende, unieke beleving, met na afloop ruimte voor evaluatie, thee en iets lekkers.

Voor info of om je aan te melden:
– Mail: John@Bonasana.nl
– Whatsapp: 06-2565 3052

Winter Yin Yaroma van 11 december is VOL

Studio In Balans Venlo

Wil je tóch kans maken op een plekje voor bovenstaande prachtige reis waarin je wordt ondergedompeld in de fijne geuren van essentiële oliën en de kracht van de Yin houdingen? Laat je dan op de wachtlijst plaatsen. Indien iemand onverwacht niet kan is de vrijgekomen plek misschien wel voor jou! En is er dan wederom zoveel belangstelling dat er een 2e sessie kan worden gevuld met geuren en Yin, dan maak jij als een van de eersten kans om deze 2e reis bij te wonen onder begeleiding van Karolien van Ingen en John Boon
We zijn druk doende voor het bepalen van een 2e datum in december (Kerstvakantie?).
Blijf Social Media in de gaten houden voor het alternatief. Schrijf je in ieder geval alvast in, om zeker te zijn van een plekje, door contact met mij op te nemen:
– Mail: John@Bonasana.nl
– Whatsapp: 06-2565 3052

Ontspanningsmassage en Reiki

Wist je dat je bij Bonasana ook terecht kunt voor betaalbare massages en Reiki?!
Denk daarbij aan de volgende behandelingen in de ontspannen sfeer van mijn praktijk:
– Ontspanningsmassages
– HotStone Massages
– Reiki-behandelingen
– Reiki/Massage combi
Ik vind het fantastisch dat ik sinds enige tijd weer bezig mag zijn met mijn passie en te mogen doen wat mij zoveel voldoening geeft, waar ik enorm blij van wordt! En zeg eens eerlijk: wie is er nou niet toe aan een heerlijke ontspannende massage of aan de energie-boost van een relaxte Reiki-behandeling gedurende deze toch wel stressvolle periode.

Voor info of het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen via:
– Mail: john@bonasana.nl
– Whatsapp: 06-25653052

HARTelijke groet, John 

Privé les Yin Yoga

Bij Bonasana kun je ook terecht voor een therapeutische één op één Yin sessie in de intieme sfeer van de praktijk aan de Schaapsdijkweg. Of je komt samen met je partner of vriend(in) naar de sfeervolle studio van In Balans Venlo. Deze lessen zijn bedoeld voor degenen die niet in staat zijn naar de reguliere lessen te komen of die zich prettiger voelen in een (afgestemde) Privé Yin les waar ze alle aandacht krijgen die nodig is.

Voor info of het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen via:
– Mail: john@bonasana.nl
– Whatsapp: 06-25653052

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *