Nieuwsbrief dec. 2020 (Kerstvakantie)

Namasté beste Yogini’s en Yogi’s.
En dan is het alweer bijna het einde van 2020. Wat vliegt de tijd. Ook de laatste YIN lessen van dit jaar naderen met rasse schreden. Vanaf 19 december is het Kerstvakantie. De reguliere lessen in de 2 weken erna vervallen omdat ze op Kerstavond, Oudejaarsavond, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag plaatsvinden. Donderdag 17 en vrijdag 18 december zijn dus de laatste lessen van dit jaar. Tenzij je het YINnen niet kunt missen. Ik ben bezig met het organiseren van enkele workshops. Denk daarbij aan:

Met Yin en Dans In Balans 22 december

Met Yin en Dans In Balans

Omdat in de Kerstvakantie geen reguliere lessen worden gegeven, is er onder andere deze speciale workshop georganiseerd: Met Yin en Dans In Balans ?‍♂️???‍♀️

Op dinsdag 22 december van 10:00 – 12:00u mag je zelf komen ervaren wat deze unieke combinatie jou kan brengen.
De kosten voor deze 2 uur durende ervaring: €20 per persoon
Lokatie: In Balans Venlo. Aanmeldenkan via mail: john@bonasana.nl

De workshop start met een Yin Yoga sessie om ruimte te creëren, gevolgd door een “dansles”. Hierin kun je ervaren hoe je vanuit stabiliteit deze ruimte kunt behouden, gebruikmakende van vloeiende bewegingen op muziek.
De workshop wordt afgesloten met een heerlijke ontspanning en na afloop thee en iets lekkers.
Door de opzet van de workshop is deze ook geschikt voor beginners.
Er wordt een minimum leeftijd van 16 jaar aangehouden. 

Winter Yin Yaroma 23 december

Winter Yin Yaroma 2e editie

Een 2e kans om mee te gaan op deze prachtige reis met de fijne geuren van essentiële oliën (Young Living) en de kracht van Yin Yoga houdingen.

De Chinese Geneeskunde (TCM) is gebaseerd op vijf elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. De vijf elementen staan symbool voor de cycli in het leven zoals de jaarritmes en levensritmes, en ze worden gebruikt om ziekte en gezondheid te verklaren.
Bij elk element horen zaken zoals: seizoen, gevoeligheden, emotie, een orgaanpaar, kleur, smaak en zintuig. Zo hoort bij Winter het element Water.

Yin Yoga is een meditatieve yogavorm die ruimte in lichaam en geest geeft. Bij Yin Yoga zijn de spieren geheel ontspannen. De houdingen worden lang aangehouden (minimaal 2-5 min) waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je een beter besef krijgt van weerstand en blokkades in het lichaam. Het aanwezig kunnen of leren zijn bij alles wat in de houding op dat moment aan jou verschijnt kan heel intens zijn. We stimuleren tijdens deze mooie winterse reis de meridianen die in verbinding staan met onze nieren en blaas. Het bindweefsel wordt gestimuleerd waardoor blokkades (bevroren water) kunnen ontdooien, oude emoties op diepere lagen in jezelf los kunnen komen en je energie (water) weer kan gaan stromen. Je leert meer over wat de winter met je doet, wat je hiervan en van jezelf kunt leren en je brengt nieuwe informatie tot in iedere cel van jouw lichaam.

De combinatie van houdingen en oliën zorgt voor extra verdieping, verzachting en mooie inzichten. De investering in jezelf bedraagt slechts €20,- pp
Je krijgt daarvoor een 2 uur durende, unieke beleving, met na afloop ruimte voor evaluatie, thee en iets lekkers. Aanmelden kan door te mailen naar john@bonasana.nl. Max 12 pers.

Met Yin & Dans in Balans

Met Yin & Dans in Balans

Een combinatie van houdingen uit de Yin Yoga (John Boon), gevolgd door vloeiende bewegingen op muziek (Estelle Schattorie). Een definitieve datum is nog niet bekend, maar gedacht wordt aan 22 of 23 december in de ochtend (10u) of avond (19u), of de week erna op 28, 29, of 30 december in de ochtend (10u) of avond (19u). Je kunt je belangstelling en voorkeur aangeven door mij te mailen. Zodra er meer bekend is over de exacte invulling, zal ik dit via de gebruikelijke kanalen communiceren (Website, Facebook, Instagram, Mail).

Maatwerk Yin Yoga

Maatwerk Yin Yoga

Maar ook maatwerk kan worden georganiseerd. Heb jij interesse om samen met familie, vrienden en/of collega’s in de kerstvakantie ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds een heerlijke ontspannende en verruimende (zowel lichaam als geest) Yin Yoga les te beleven? Neem dan contact met mij op (liefst per mail) om de mogelijkheden door te spreken. Minimale deelname 5 personen, maximale deelname 12 personen. Ervaring is niet vereist.

Ontspanningsmassage en Reiki

Wist je dat je bij Bonasana ook terecht kunt voor betaalbare massages en Reiki?!
Denk daarbij aan de volgende behandelingen in de ontspannen sfeer van mijn praktijk:
– Ontspanningsmassages
– HotStone Massages
– Reiki-behandelingen
– Reiki/Massage combi
Ik vind het fantastisch dat ik sinds enige tijd weer bezig mag zijn met mijn passie en te mogen doen wat mij zoveel voldoening geeft, waar ik enorm blij van wordt! En zeg eens eerlijk: wie is er nou niet toe aan een heerlijke ontspannende massage of aan de energie-boost van een relaxte Reiki-behandeling gedurende deze toch wel stressvolle periode.

Voor info of het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen via:
– Mail: john@bonasana.nl
– Whatsapp: 06-25653052

Massage en Reiki

Privé les Yin Yoga

Privé Yin Yoga

Bij Bonasana kun je ook terecht voor een therapeutische één op één Yin sessie in de intieme sfeer van de praktijk aan de Schaapsdijkweg. Of je komt samen met je partner of vriend(in) naar de sfeervolle studio van In Balans Venlo. Deze lessen zijn bedoeld voor degenen die niet in staat zijn naar de reguliere lessen te komen of die zich prettiger voelen in een (afgestemde) Privé Yin les waar ze alle aandacht krijgen die nodig is.

Voor info of het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen via:
– Mail: john@bonasana.nl
– Whatsapp: 06-25653052

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *