Nieuwsbrief Oktober 2019

Massages / Reiki-sessies weer gestart

Het onverwacht snelle herstel maakt dat ik rustig opstart met het geven van Reiki-sessies voor een energy-boost, Ontspanningsmassages voor de broodnodige lichamelijke en geestelijk ontspanning en HotStone Massages voor de diepte werking door de warmte van de “hete” stenen. Ook de combinatie van een reiki-sessie met een ontspanningsmassage behoort tot de mogelijkheden. Ben jij toe aan aandacht voor jezelf? Gun jezelf een weldadig moment in de veilige ambiance van mijn praktijk en maak een afspraak: mail naar john@bonasana.nl

Yin Yoga XL met als thema: Herfst.

De natuur maakt zich klaar voor de winter. Bladeren vallen en de energie schuift van extern naar intern. Zo ook voor ons mensen. Het is de tijd dat griep, verkoudheid, huid- en darmproblemen kunnen toenemen, evenals gevoelens van onrust en zelfs depressie. Yin Yoga werkt oa met meridianen. Binnen de Traditional Chinese Medicine valt herfst onder het element Metaal. De meridianen die horen bij de herfst en het element Metaal zijn de long en dikke darm meridiaan. Wanneer deze meridianen in balans zijn voel je je moedig en hebt zelfvertrouwen. Onbalans uit zich door verdriet en gevoelens van onrust. Om deze meridianen te stimuleren gebruiken we een aantal houdingen die de bovenkant van het lichaam verlengen waardoor je niet alleen de long en dikke darm maar ook hart en dunne darm meridianen stimuleert.
.
In tegenstelling tot andere vormen van yoga waarbij vooral het spierweefsel wordt aangesproken, gaat het bij Yin Yoga om het beïnvloeden van het bindweefsel door langer in één houding te blijven (2 tot 5 minuten) en de verbinding met jezelf. Je beïnvloed je (wonder)meridianen en chakra’s.
.
Zie ik jou ook …
op vrijdag 8 november
van 19:00 – 20:30u
bij In Balans Venlo?
De kosten? €15,– per deelnemer.
Aanmelden? Mail naar john@bonasana.nl
Tot dan! Namasté, John?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *