Nieuwsbrief september 2019

De Yin Yoga lessen

Helaas ben ik zelf nog niet in staat de Yin Yoga lessen weer op te pakken. Voor de lessen op Kaldenbroeck heeft collega Krista van Dijck voorlopig de lessen opgepakt waar ik haar eg dankbaar voor ben.
Goed nieuws: week 39 zullen de Yin Yoga lessen bij InBalans weer starten. Deze lessen zullen nog niet door mijzelf worden verzorgd maar door 2 collega’s: Joyce en Dorien. Deze lieve collega’s heb ik bereid gevonden om de lessen gedurende enkele weken waar te nemen. De dames hebben de opleiding tot Yin Yoga docent ook gevolgd bij de Yin Yoga Academy van Bivag, dus jullie zijn in goede handen.
In de loop van oktober hoop ik zodanig te zijn opgeknapt dat ik de lessen zelf kan gaan verzorgen. Ik kijk ernaar uit jullie weer persoonlijk te mogen begroeten.
Even praktisch:
– de donderdagles van 19:00u start 26 september  en wordt verzorgd door Joyce
– de donderdagles van 20:30u start 26 september en wordt verzorgd door Joyce
– de vrijdagles van  09:00u start 27 september en wordt verzorgd door Dorien
– de donderdagles van 19:00u start 3 oktober en wordt verzorgd door Joyce
– de donderdagles van20:30u start 3 oktober start en wordt verzorgd door Joyce
– de vrijdagles van 09:00u start 4 oktober en wordt verzorgd door Dorien

Zouden jullie mij aub tijdig willen laten weten als je niet deel kunt nemen aan de les waarvoor je je hebt ingeschreven? Het is wel zo praktisch voor de dames als ze weten hoeveel deelnemers er komen en wie dat zijn. Dankjewel, en ook voor je begrip als je enkele keren een andere lerares voor de groep zult zien.

“Vakantie” update:


Een andere manier om via de Fernpass/Zugspitze naar huis vervoerd te worden ?
Italië, dinsdag 3 sept: na aanhoudende vreselijke hoofdpijn en een nacht projectielbraken, de huisarts geraadpleegd die het niet vertrouwde en mij verwees naar het ziekenhuis.
In het ziekenhuis van Merano werd middels een CT-scan een enorme hersenbloeding (acuut subduraal hematoom) geconstateerd.
Met spoed overgebracht naar neurochirurgie in het ziekenhuis van Bolzano. Middels een risicovolle operatie (rechterschedelhelft gelicht) is het hematoom verwijderd, alles schoongespoeld en een drain aangebracht. Knap staaltje Italiaans vakmanschap.
Dinsdag 10 sept. door SOS-International gerepatrieerd naar Nederland, liefdevol verzorgd door verpleegkundige Margriet en chauffeur Paul. Blij weer thuis te zijn om een maand verplicht te rusten, controles te ondergaan en te herstellen.
Wederom geweldige beschermengelen die mij geholpen hebben ??

Bedankt!

Ik wil nogmaals iedereen super bedanken voor alle beterschapswensen in de vorm van vele prachtige berichten, lieve kaarten, mooie bloemen, bezoekjes en aangrijpende boodschappen. Een speciaal dankjewel voor mijn altijd aanwezige beschermengelen die ook nu weer geweldig hun best hebben gedaan.
Deze positieve aandacht heeft mij diep geraakt en zal zeker bijdragen aan een voorspoedig herstel. Ik hoop jullie dan ook zo snel mogelijk weer tijdens de lessen te mogen begroeten.

2 Replies to “Nieuwsbrief september 2019”

  1. Hi John,
    Wat een bericht! Ik had het al van Dorien gehoord. Ik wens je goede beterschap en hoop dat je snel weer aan de slag kunt!
    Liefs,
    Helma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *