Nieuwsbrief November 2019

Workshop: Yin Yaroma Chakra’s.

?‍♂️  ?  ?  ??‍♀️

In deze 2 uur durende Yin les nemen John en Karolien jullie graag mee op een reis langs de Chakra’s. John met zijn yin yoga ervaring en Karolien met de pure essentiële oliën van Young Living voor nog meer verdieping tijdens deze bijzondere les.
Beleven, ontdekken en voelen …. aandacht voor jezelf.
Chakra’s zijn energiecentra die de verbinding vormen tussen je fysieke lichaam en je energetisch lichaam. Elk chakra staat voor een bepaald levensgebied. Als al je chakra’s in balans zijn dan stroomt de energie vrij en voel je je goed. Je bent goed geaard, je hebt plezier in het leven, je innerlijk vuur brandt, je hart is open, je uit wat in je leeft en je vertrouwt op je intuïtie.
Maar soms gebeurt er iets waardoor er een disbalans ontstaat.
Je voelt je misschien moe, je weet niet wat je wilt, je relaties lopen niet lekker of je hebt last van lichamelijke klachten.
Tijdens deze Reis langs de chakra’s brengen we alle chakra’s weer in balans zodat jouw energie weer gaat stromen. We doen dit met behulp van Yin Yoga en pure essentiële oliën van Young Living.
Laat je meevoeren naar de diepe lagen van je eigen mooie zijn. Iedereen is welkom want je hebt geen ervaring nodig.
De workshop eindigt natuurlijk met een heerlijk kopje thee met wat lekkers om nog even na te genieten en ervaringen uit te wisselen.
NB. de 1st Yin Yaroma workshop op 13 december zit al helemaal vol, maar …..

….. 10 januari is er een 2e kans

Vanwege de enorme belangstelling is de 1e workshop op 13 dec. al helemaal volgeboekt. Daarom wordt er een 2e sessie georganiseerd om meer mensen de kans te geven deze prachtige les te beleven.
Deze 2e sessie zal plaatsvinden op 10 januari 2020 bij InBalans van 19:00 – 21:00u. De kosten zijn €20 per persoon.
Ook voor deze 2e sessie loopt het overigens storm Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan snel aan via mail: john@bonasana.nl
?‍♂️  ?  ?  ??‍♀️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *