Vrijdag 12 april: Yin 3.3

Yin 3.3 met als aandachtspunt het 5e (keel) chakra

Durf je de kracht van herhaling aan? Dan ben je van harte welkom bij Yin 3.3. Wat is dat, Yin 3.3? Het zijn de bekende Yin Yoga houdingen maar het effect gaat veel dieper, door herhaling. Het aantal herhalingen is gebaseerd op de Fibonacci reeksen en we gaan minimaal 3 x 3 minuten in een houding. Je gaat verder dan alleen het rekken en strekken van je bindweefsel. Je gaat voorbij aan de materie, je lichaam. Je gaat herkennen wat er in al jouw diepere lagen ligt opgeslagen en waar je aan mag werken en wat je allemaal mag oplossen en loslaten. Daarbij kom je verder dan je ooit bent geweest. Yin 3.3 dien je vooral zelf te ondergaan.
.
Op vrijdag 12 april van 19:00 – 21:00 u kun JIJ deelnemen aan de eerste workshop Yin 3.3 bij In Balans Venlo.
.
Deze workshop is gericht op JOU. Je gaat op zoek naar jezelf. Alles van JOU wordt aangeraakt: je fysieke en energetische lichaam, je emotionele, mentale en spirituele laag. Wat ga jij doen in de houding(en): vechten (ego, weerstand, draak) of overgave (balans, vrede, zijn)?
.
Heb jij interesse in deze uitdaging met/voor jezelf, meld je dan nu aan. Ben je zwanger? Dan mag je helaas niet deelnemen.
.
Mail: john@bonasana.nl
Kosten: €20,00 pp incl. thee en …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *