Lente Yin Yoga XL, 15 maart

De LENTE is in aantocht. Kijk, ruik, luister en voel maar.
Van winter (yin) naar lente (yang) is een beweging naar een nieuw begin, uitbreiding en verandering. Lente is de tijd om je grenzen te verkennen en je te verbinden met het ontluikende en nieuwe gevoel in de natuur en JOU.

Voel je welkom bij de Yin Yoga XL les die volledig in het teken staat van de Lente en de grote voorjaarsschoonmaak. Denk daarbij niet in de laatste plaats aan de opruiming van lichaam en geest na de afgelopen ongetwijfeld geslaagde carnavalsdagen.
De les is afgestemd op de hout-energie van de lente. Centraal staan de organen lever (yin) en galblaas (yang) en de bijbehorende meridianen. De daarop afgestemde houdingen inspireren je:

  • tot een diepe ontspanning van je lichaam
  • het zenuwstelsel in balans te brengen
  • je emoties tot rust te brengen
  • tot een fysieke, mentale en emotioneel detox

Mogelijk is dit voor jou een eerste kennismaking met Yin Yoga. Yin Yoga richt zich op rust, voelen, loslaten en accepteren. We werken in op het dieperliggende bindweefsel (fascia) door langer in een houding te zitten of liggen. YIN is IN en reeds voor velen een uitstekende manier om tot diepe ontspanning te komen, zowel op de mat als in het dagelijkse leven. Het heeft alle elementen in zich waar Yoga voor is bedoeld: therapeutisch, functioneel, ondersteunend én leuk.

Na de les kun je ervaringen delen en genieten van een glas thee.
Geef je snel op voor deze Yinspirerende les: vol=vol.
Vrijdag 15 maart van 19:00 – 20:30u, YogaHuis Venlo.
Kosten zijn €15,– per deelnemer.
Mail: john@bonasana.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *