Nieuwsbrief februari 2019

Afscheid van het YogaHuis

Beste Yogini’s en Yogi’s: na rijp beraad en met gemengde gevoelens heb ik besloten de Yogalessen van de donderdagavond bij het YogaHuis Venlo elders onder te brengen. Hiervoor heb ik een mooie nieuwe locatie gevonden: InBalans Venlo, Ferd. Bolstraat 47. Hier geef ik al een tijdlang op de vrijdagochtend les. Met ingang van April 2019 zullen al mijn lessen en workshops plaatsvinden bij InBalans Venlo.

InBalans Venlo
YogaHuis Venlo

Workshops XL en 3.3

Na een succesvolle editie van de Yin 3.3 workshop op 15 februari staat nu een Yin Yoga XL workshop gepland op 15 maart 2019 in het YogaHuis Venlo. Dit zal tevens de laatste zijn in het YogaHuis. De volgende workshops worden gegeven bij InBalans op de Ferd. Bolstraat 47. Zie het lesrooster voor de geplande data. Noteer deze data in je agenda en geef je snel op om zeker te zijn van een plek.

Workshops XL
Workshop 3.3

Massage en Reiki

Tenslotte: je kunt ook in 2019 genieten van een moment voor jezelf. Denk aan een heerlijke ontspanningsmassage, een verwarmende hotstonemassage of een Reiki behandeling voor meer energie en het stimuleren van je zelfgenezende vermogen. Natuurlijk met de aandacht die jij verdient. Er zit altijd wel iets voor jou bij. De behandelingen vinden plaats in de ontspannen sfeer van mijn praktijk aan huis. Kom het zelf eens ervaren en maak een afspraak. Ben aardig voor je zelf, je bent het waard.

Massage en Reiki

2 Replies to “Nieuwsbrief februari 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *