Geen Yin Yoga lessen op 15 en 16 november

Om de Yin Yoga lessen voor jullie verder te optimaliseren zal ik 15 en 16 november een bijscholing Yin 3.3 gaan volgen in Antwerpen.
Hierbij alvast wat meer informatie over deze interessante bijscholing.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

Yin 3.3: Themadag Schildklier & Keelgebied

Yin 3.3 als “epigenetisch” handvat binnen de geneeskunst!
Tijdens deze bijscholing gaan we alle “boekjes te buiten”, kijken we voorbij de chaos en tot in de structuur van het kleinste deel. We nemen je mee in de wondere wereld van Fibonacci, onze energetische en informatie velden, ritme en frequenties, sympathische en parasympatische zenuwstelsel en natuurlijk de relatie tot water.

Wat is er zo anders aan Yin 3.3? Wat kan Yin 3.3 voor jou en je deelnemers betekenen? Wat gebeurt er tijdens Yin 3.3, energetisch en fysiek? Hoe zit het met de aanmaak van neurotransmitters? Hoe implementeer ik Yin 3.3 in mijn lessen?

Allemaal vragen waarop in Yin 3.3. antwoord wordt gegeven. Samen met een portie yin kun je deze dagen weer als inspiratie zien om jouw yinyoga lessen verder te optimaliseren en uit te breiden naar nog meer vitaliteit voor jezelf en voor je deelnemers in de lessen.

Tijdens deze dag zal Emrik je laten ontdekken hoe vernuftig de communicatie in ons lichaam in elkaar steekt.

Themadag Schildklier & Keelgebied
Deze themadag gaat over Schildklier& keelgebied. Dit onderwerp zal de hele dag centraal staan in praktijk, theorie, energetische leer, chakraleer en wat te doen vanuit het oogpunt van de PNEI en Yinyoga en ervaringen van cliënten. Emrik geeft eerst een inleiding over het keelgebied en de schild(schuld)klier. Er wordt een link gelegd vanuit de Yin 3.3. Je krijgt uitleg over keelchakra deficiënties en excessen. Kortom, alle informatie en handvatten om gericht mee aan de slag te gaan als yogadocent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *