Yin 3.3

Yin 3.3, wat is dat eigenlijk? Het lijkt misschien op Yin Yoga maar is toch totaal anders. Je gaat verder dan alleen het rekken en strekken van je bindweefsel. Je gaat verder dan de materie, je lichaam. Je gaat herkennen wat er in al jouw diepere lagen ligt opgeslagen en waar je aan mag werken. Daarbij kom je verder dan je ooit bent geweest. Woorden schieten tekort om Yin 3.3 te beschrijven. Yin 3.3 dien je vooral te ondergaan, te beleven.

Ben jij in voor een bijzondere ervaring? Dan mag je deze workshop niet missen! Op vrijdag 14 december van 19:00 – 21:00 u kun je een unieke beleving ondergaan in het YogaHuis Venlo.

Deze workshop is gericht op JOU. Jij gaat op zoek naar jezelf. Alles van JOU wordt aangeraakt: je fysieke en energetische lichaam, je emotionele, mentale en spirituele laag. Wat ga jij doen in de houding(en): vechten (ego, weerstand, draak) of overgave (balans, vrede, zijn)?

Heb jij interesse in dit avontuur met/voor jezelf, meld je dan nu aan. Ben je zwanger? Dan mag je helaas niet deelnemen.

Mail: john@bonasana.nl
Kosten: €17,50 pp incl. thee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *