Nieuwsbrief Januari 2022

YIN Yaroma SelfLove: 11 februari 2022

Yin Yaroma SelfLove

? Hey beyoutiful YOU ❤️

In de aanloop naar Valentijnsdag is het natuurlijk logisch om als thema voor deze Yin Yaroma workshop LIEFDE te gebruiken. Maar wat als we dat nu eens wat specifieker maken en het thema ZELFLIEFDE gebruiken? Wat roept dat bij jou op? Waar denk je aan? Hou jij van jezelf? Voel jij je goed genoeg? Accepteer jij jezelf zoals je bent?
Laten we eerlijk zijn: om liefde te kunnen geven zul je eerst van jezelf moeten houden en liefde worden.

Met dit thema in het achterhoofd hebben mijn dochter Danielle en ik er weer een mooi geheel van weten te maken. We zijn dan ook heel benieuwd wat jullie er van gaan vinden als je met de ondersteuning van mooie, zachte essentiële oliën de houdingen aanneemt om te aanschouwen wat zich aandient: fysiek, mentaal en emotioneel. Kun jij doordringen tot je kern en jezelf onvoorwaardelijk omarmen?

YIN (Your Inner Nature) richt zich op verbinden via je bindweefsel, verstillen, aanschouwen, bewust worden en accepteren wat is. We werken in op het dieperliggende bindweefsel (fascia) door langer in een houding te zitten of liggen. YIN is IN en reeds voor velen een uitstekende manier om tot diepe ontspanning te komen, zowel op de mat als in het dagelijkse leven. Het heeft alle elementen in zich waar YIN voor is bedoeld: therapeutisch, functioneel, ondersteunend én leuk.

Danielle (Aromatherapie) en ik (YIN) hopen je te mogen begroeten en begeleiden bij dit prachtige thema!

? In Balans Venlo
? 19:00 – 21:00u
? €25,- pp.
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Kun je helaas niet deelnemen aan deze workshop met prachtig thema en heerlijke geuren, dan misschien wel bij een van de volgende workshops (bij voldoende animo) op:
Yin Yoga XXL – Vrijdag 25 februari – 19:00 – 21:00u – €20,- pp.
Yin Yaroma – Vrijdag 11 maart – 19:00 – 21:00u – €25,- pp.
Yin Yoga XXL – Vrijdag 25 maart – 19:00 – 21:00u – €20,- pp.
Hou Social Media in de gaten voor thema en meer informatie.

YIN Water XXL: 28 januari 2022

Winter Yin Yaroma

Kom ook genieten van een heerlijke, extra lange Yin Yoga les om jezelf weer in Balans te brengen en jouw (bevroren) water te laten stromen. Verstillend, rust en ruimte zoekend en in verbinding komen met jezelf om te ontdekken wat zich aandient. Levensbeschouwend.
Waarvoor staat YIN: Your Inner Nature
Wat is Yin Yoga – een meditatieve vorm van yoga voor het scheppen van ruimte in lichaam en geest. De houdingen worden lang aangehouden (zo’n 3-5 min) waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je je bewust wordt van ruimte, weerstand en blokkades in je lichaam. Het aanwezig zijn bij alles wat in de houding op dat moment aan jou verschijnt kan heel intens zijn. We stimuleren bindweefsel, chakra’s en meridianen die in verbinding staan met onze organen waardoor je blokkades en oude emoties op diepere lagen in jezelf loslaat. Je brengt nieuwe informatie tot in iedere cel van jouw lichaam.
Ervaring is niet vereist. Je komt voor jezelf, niet voor de ander. Ieder op zijn/haar eigen nivo.
Info en aanmelden:
? In Balans Venlo
? 19:00 – 21:00u
? €20,- pp.
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Winter Yin Yaroma: 14 januari 2022

Winter Yin Yaroma

Dit is JOUW kans om mee te gaan op een adembenemende reis waarin je wordt ondergedompeld in de fijne geuren van essentiële oliën en de kracht van YIN (Your Inner Nature) houdingen.
De Chinese Geneeskunde (TCM) is gebaseerd op vijf elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. De vijf elementen staan symbool voor de cycli in het leven zoals de jaarritmes en levensritmes, en ze worden gebruikt om ziekte en gezondheid te verklaren.
Bij elk element horen specifieke zaken zoals: een seizoen, gevoeligheden, emotie, een orgaanpaar, kleur, smaak en zintuig.
Zo hoort bij Winter het element Water.
Yin Yoga – een meditatieve yogavorm die ruimte in lichaam en geest geeft in de breedste zin van het woord. In tegenstelling tot andere yogavormen, zijn bij Yin Yoga de spieren geheel ontspannen. De houdingen worden passief uitgevoerd en lang aangehouden (minimaal 2-5 min) waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je een beter besef krijgt van weerstand en blokkades in het lichaam. Het aanwezig kunnen of leren zijn bij alles wat in de houding op dat moment aan jou verschijnt kan heel intens zijn. We stimuleren de meridianen die in verbinding staan met onze nieren en blaas en het bindweefsel wordt gestimuleerd, waardoor je blokkades en oude emoties op diepere lagen in jezelf loslaat. Je leert meer over wat de winter met jou doet, wat je hiervan en van jezelf kunt leren en je brengt nieuwe informatie tot in iedere cel van jouw lichaam. 
Tijdens deze mooie Winterse Reis worden de blaas- en nier-meridianen weer in balans gebracht zodat jouw energie weer gaat stromen. We doen dit met behulp van YIN houdingen (John) en Aromatherapie door mijn dochter Danielle. De combinatie van houdingen en oliën zorgt voor extra verdieping, verzachting en mooie inzichten.

Je krijgt een 2 uur durende unieke beleving met na afloop ruimte voor evaluatie, thee, iets lekkers en een aardigheidje.

Ervaring is niet vereist. Je komt vooral om te beschouwen en te genieten. 

Info en aanmelden:
? In Balans Venlo
? 19:00 – 21:00u
? €25,- pp.
? john@bonasana.nl
☎️ 06 2565 3052

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *