Nieuwsbrief februari 2020

Géén les op 5 en 6 maart

Assisted Yin: module 2

Omdat ik de Bivag bijscholing Assisted Yin: module 2 in Sneek ga bijwonen, zullen alle lessen op donderdag 5 en vrijdag 6 maart komen te vervallen. Om een beetje een idee te krijgen wat deze bijscholing inhoud, kun je eens kijken op: https://bivag.nl/kalender/assisted-yin/?

Yin 3.3 op Valentijnsdag

Yin 3.3

Durf je de kracht van herhaling aan? Dan ben je van harte welkom bij Yin 3.3.
Wat is dat, Yin 3.3? Het zijn de bekende Yin Yoga houdingen maar het effect gaat veel dieper, door de herhaling. Het aantal herhalingen is gebaseerd op de Fibonacci reeksen. We gaan minimaal 3 x 3 minuten in een houding. Je gaat daarbij verder dan alleen het rekken en strekken van je bindweefsel. Je gaat voorbij aan de materie, je lichaam. Je gaat herkennen wat er in al jouw diepere lagen ligt opgeslagen en waar je aan mag werken, wat je allemaal mag oplossen en loslaten. Daarbij kom je verder dan je ooit bent geweest. Yin 3.3 dien je vooral zelf te ondergaan, te beleven.
.
Op vrijdag 14 februari van 19:00 – 21:00u kun JIJ deelnemen aan de eerste workshop Yin 3.3 in 2020 bij In Balans Venlo. Thema? Het Hart, niet verrassend op Valentijnsdag.
.
Deze workshop is gericht op JOU. Je gaat op zoek naar jezelf. Alles van JOU wordt aangeraakt: je fysieke en energetische lichaam, je emotionele, mentale en spirituele laag. Wat ga jij doen in de houding(en): vechten (ego, weerstand, draak) of overgave (balans, vrede, zijn)?
.
Heb jij interesse in deze uitdaging met/voor jezelf, meld je dan nu aan.
Ben je zwanger? Dan mag je helaas niet deelnemen.
.
Mail: john@bonasana.nl
Kosten: €20,00 pp incl. thee en …

Yin Yaroma Chakra workshops in 2020

Yin Yaroma

Vanwege de enorme belangstelling was de 1e workshop op 13 dec. 2019 snel helemaal volgeboekt. Daarom worden er ook in 2020 een aantal Yin Yaroma sessies georganiseerd om iedereen de kans te geven deze prachtige les te beleven.
De eerste 2 sessies in 2020 zullen plaatsvinden op vrijdag 10 januari (vol) en 13 maart 2020 bij InBalans van 19:00 – 21:00u. De kosten zijn €20 per persoon.
Wees er snel bij want ook voor deze sessies loopt het storm  Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan aan via mail: john@bonasana.nl
.
In een 2 uur durende Yin les nemen John en Karolien jullie graag mee op een reis langs de Chakra’s. John met zijn yin yoga ervaring en Karolien met de pure essentiële oliën van Young Living voor nog meer verdieping tijdens deze bijzondere les.
Beleven, ontdekken en voelen …. aandacht voor jezelf.
Chakra’s zijn energiecentra die de verbinding vormen tussen je fysieke lichaam en je energetisch lichaam. Elk chakra staat voor een bepaald levensgebied. Als al je chakra’s in balans zijn dan stroomt de energie vrij en voel je je goed. Je bent goed geaard, je hebt plezier in het leven, je innerlijk vuur brandt, je hart is open, je uit wat in je leeft en je vertrouwt op je intuïtie.
Maar soms gebeurt er iets waardoor er een disbalans ontstaat.
Je voelt je misschien moe, je weet niet wat je wilt, je relaties lopen niet lekker of je hebt last van lichamelijke klachten.
Tijdens deze Reis langs de chakra’s brengen we alle chakra’s weer in balans zodat jouw energie weer gaat stromen. We doen dit met behulp van Yin Yoga en pure essentiële oliën van Young Living.
Laat je meevoeren naar de diepe lagen van je eigen mooie zijn. Iedereen is welkom want je hebt geen ervaring nodig.
e workshop eindigt natuurlijk met een heerlijk kopje thee met wat lekkers om nog even na te genieten en ervaringen uit te wisselen.
.
Mail: john@bonasana.nl
Kosten: €20,00 pp incl. thee en …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *