Yin 3.3: 15 februari

Draken bevechten.
Zien wat je niet eerder zag.
Onbekende ruimtes ontdekken.

Yin 3.3: een Yinnovatie. Het zijn de bekende Yin Yoga houdingen waarbij het effect verder gaat door herhaling. Het aantal herhalingen is gebaseerd op de Fibonacci reeksen. Je gaat bijvoorbeeld 3 x 3 minuten in een houding. Daarbij ga je voorbij aan je fysieke lichaam. Herkennen wat er in jouw diepere lagen ligt opgeslagen: mentaal, emotioneel en spiritueel. Het bevroren water in jou ontdooien om het weer te laten stromen. Ruimte te scheppen, blokkades weg te nemen en je energie weer ruim baan te geven. Daarbij kom je dieper dan je ooit bent geweest. Je gaat op weg om te helen, heel te worden. Wil je meedoen? Op zoek naar rust, ruimte, bevrijding!
Kom Yin 3.3 zelf beleven. Je kunt je nog aanmelden. Zie ik jou ook?
.
Datum: vrijdag 15 februari.
Tijd: van 19:00 – 21:00u.
Locatie: YogaHuis Venlo.
Kosten: €20,00 pp incl. thee en …
Aanmelden: john@bonasana.nl
Helaas mag je niet deelnemen als je zwanger bent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *