Hoera, de LENTE …..

Hoera, de LENTE komt er aan en dat ruik en voel je.

Voel je welkom bij een Yin Yoga XL les die in het teken staat van de Lente en de grote voorjaarsschoonmaak.
Van winter (yin) naar lente (yang) is een beweging naar een nieuw begin, uitbreiding, verandering. Lente is de tijd om je grenzen te verkennen en je te verbinden met het ontluikende en nieuwe gevoel in je.
De les is afgestemd op de hout-energie van de lente. Centraal staan de organen lever (yin) en galblaas (yang) en de bijbehorende meridianen. De daarop afgestemde houdingen inspireren je:
– tot een diepe ontspanning van je lichaam
– het zenuwstelsel in balans te brengen
– je emoties tot rust te brengen

Mogelijk is dit voor jou een eerste kennismaking met Yin Yoga. Yin Yoga richt zich op rust, voelen, loslaten en accepteren. We werken in op het dieperliggende bindweefsel (fascia) door langer in een houding te zitten of liggen. YIN is IN en reeds voor velen een uitstekende manier om tot diepe ontspanning te komen, zowel op de mat als in het dagelijkse leven. Het heeft alle elementen in zich waar Yoga voor is bedoeld: therapeutisch, functioneel, ondersteunend én leuk.

Na de les is er tijd om ervaringen uit te wisselen en te genieten van een kopje thee met iets lekkers. Geef je snel op voor deze Yinspirerende les: vol=vol
Vrijdag 16 maart van 19:00 – 20:30u, YogaHuis Venlo.
Mail: john@bonasana.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *