Ruimere openingstijden Bonasana

Goed nieuws: vanaf april 2018 is Bonasana iedere werkdag geopend. Je kunt dan dagelijks terecht voor een heerlijke massage; of dat nu een ontspannende lichaamsmassage is of een verwarmende hot stone massage. Daarnaast ben je van harte welkom voor een Reiki behandeling die je energiesysteem een boost geeft en je zelf genezende vermogen stimuleert datgene te doen wat nodig is. Heb je liever een een combinatie van Reiki & Massage, dan kan dat uiteraard ook.

Door de ruimere openingstijden is het ook mogelijk om overdag Yin Yoga lessen aan te gaan bieden. Uiteraard alleen bij voldoende belangstelling en beschikbaarheid van ruimte. Heb je liever een privéles (in de praktijk) omdat je zelf het tijdstip wil bepalen, niet graag aan een groepsles deelneemt of gewoon graag een privéles wil met de persoonlijke aandacht waar jij behoefte aan hebt, dan kun je contact opnemen voor het bespreken van je wensen en het maken van een afspraak.

Ook zijn er nu meer mogelijkheden voor het aanbieden van losse workshops Yin Yoga; denk aan een bedrijfs- of afdelingsuitje, als voorbereiding of afsluiting van een sportief event. En denk eens aan een combinatie met bijvoorbeeld dansen, boksen, voeding of ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *