Eigen Logo voor Bonasana

Supertrots op mijn eigen logo. 1 oktober 2016 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf onder de naam
MYR John Boon. Daarbij staan de letters MYR voor Massage, Yoga en Reiki.
Afgelopen jaar heeft Floor Vermulst mij met veel passie geholpen bij het creëren van eenheid in de communicatie van mijn bedrijfsmatige activiteiten. Dat heeft onder andere geleid tot een nieuwe bedrijfsnaam: BONASANA
Op de eerste plaats is het een verwijzing naar mijn achternaam: Boon.
Het woord Bon = Goed. Jij bent goed zoals je bent, mooi mens!
Het woord Asana = (Yoga) houding. Bon Asana: goede (lichaams)houding, waar we samen aan werken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel nivo.
Het woord Sana = gezondheid. Bon Sana: goede gezondheid die we samen realiseren middels Massage, Yoga en/of Reiki.
Met de hulp van Floor is ook deze nieuwe WebSite opgezet.
Bij een mooie naam hoort echter ook een mooi eigen logo. Dankzij mijn schoondochter Lisa Manuhutu (van Lisa’s Bakery) kwam ik terecht bij Jay Versleijen (van 32Frames). Hij heeft heel goed geluisterd en op een professionele manier invulling gegeven aan mijn wensen. Het prachtige resultaat kan ik vandaag met veel trots presenteren.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *