Nieuwsbrief juni 2020

Corona update: Bonasana gestart met buitenlessen

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen, gras, boom, hond, schoenen, tafel, buiten en natuur
Buitenles in het Bergerpark

Hoera, Bonasana mag sinds maandag 1 juni Yin Yoga lessen verzorgen in de studio van Mother Nature. Die lessen in de buitenlucht zijn uiteraard afhankelijk van het weer. Bij regen of kou zullen ze dan ook niet doorgaan. Inmiddels zijn er al enkele lessen gegeven, tot groot genoegen van zowel de deelnemers als mijzelf. Wat een genot om weer met jullie te kunnen verbinden. Fantastisch.
Zodra het weer het toelaat zal ik op Facebook en Instagram aangeven of, wanneer en waar de volgende buitenlessen zullen plaatsvinden. Hou Social Media dus goed in de gaten.
De deelnemers van de reguliere lessen worden ook nog per mail geïnformeerd.

Wil je liever een afspraak maken voor een privé Yin Yoga les (therapeutisch) in de praktijk of in de studio. Neem dan contact op om de mogelijkheden door te spreken.
Heb je behoefte aan een heerlijke massage en wil je beleven wat huidcontact met je kan doen? Ook dan ben je van harte welkom in de sfeervolle ambiance van de praktijk.
Tot slot wil ik je wijzen op de mogelijkheid van een Reiki behandeling voor meer energie, om te gaan met de huidige omstandigheden en beter afgestemd te zijn op jezelf.

Voor het maken van een afspraak neem je contact met mij op:
– Mail: john@bonasana.nl
– Whatsapp: 06-25653052

Naar verwachting mogen we vanaf 1 juni weer starten met Yin Yoga lessen in de studio. In aangepaste vorm weliswaar want het maximum aantal toegestane personen voor die ruimte (110m2) is 11. Dat zou betekenen dat er per keer maximaal 10 deelnemers in de zaal mogen plaatsnemen. Samen met Estelle van In Balans ga ik kijken of en wanneer er nog ruimte is om extra lessen te verzorgen zodat iedereen een kans krijgt eindelijk weer te kunnen Yinnen.
 
Bedankt voor al jullie geduld. Ik hoop jullie snel weer te zien.

Namasté, John

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *