Nieuwsbrief Juni

Wist je dat je bij Bonasana ook terecht kunt voor een ontspannende lichaamsmassage, een verwarmende hotstone massage of een heerlijke Reiki behandeling in de warme ambiance van mijn praktijk aan de Schaapsdijkweg?

Gedurende de komende (zomer)maanden is er slechts één Yin Yoga XL les per maand en wel op de derde vrijdagavond van de maand van 19:00 – 20:30u
De eerstvolgende zijn: 22 juni, 20 juli en 17 augustus

Met trots mag ik mededelen dat met ingang van juli de Yin lessen van de vrijdagochtend worden gegeven bij Oefentherapie Mensendieck/Cesar en Dans InBalans Venlo, Ferd Bolstraat 47. Ik verheug me op de samenwerking.

Medewerkers van Océ in Venlo zijn in de gelegenheid kennis te maken met meditatie, mindfulness en ….. Yin Yoga!  De Yin Yoga lessen worden verzorgd door Bonasana.

Bij kasteel de Berckt in Baarlo kunnen personeelsleden periodiek deelnemen aan Yin Yoga voor de noodzakelijke ondersteuning van lichaam en geest en ook deze lessen worden verzorgd door Bonasana.

Deze maand wordt een zeer succesvol eerste jaar Yin Yoga afgesloten bij huize Kaldenbroeck te Lottum, met dank aan alle deelne(e)m(st)ers en Marlies!
UPDATE: de hele zomer zal, bij voldoende deelname, elke dinsdagavond om 19:00u een Yin Yoga les worden verzorgd door Bonasana. Bij goed weer buiten. Deelname uitsluitend na aanmelding tot 1 dag voor de betreffende les. Kosten € 10 contant voor degene die al yoga lessen volgen bij Kaldenbroeck of € 12,50 voor verder iedereen die ‘n YIN YOGA les wil volgen.
Aanmelden bij Marlies

Bonasana steunt Mariet Gorissen van de Handbike Vereniging Euregio bij de beklimming van de Mont Ventoux op 30 juni. Ook steunt Bonasana de leden van de Handbike Vereniging Euregio bij de wereldkampioenschappen handbike op de Herungerberg in Venlo die plaatsvinden op 30 juni.
Zie omroep Venlo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *