December stress?

December is een drukke maand. Boodschappen halen, het huis schoonmaken en in kerstsfeer brengen. Cadeautjes kopen in veel te drukke winkels. Ben jij doodop, overgevoelig en/of supersnel geïrriteerd door alle stress?

Kom dan vrijdagavond 22 december naar de laatste Yin Yoga XL les van dit jaar. Neem een moment voor jezelf. Lekker tot rust komen van de afgelopen stress, ontspannen en opladen voor de drukke feestdagen die nog gaan komen. Sta even stil bij jezelf en geef jezelf eens een welgemeend schouderklopje: goed gedaan! Wat nog niet klaar is, accepteer je zoals het is. Laat het los, wat kun je er nu nog aan doen?!

Zie ik jou ook in het YogaHuis van 19:00 – 20:30u?
Mail naar john@bonasana.nl om je op te geven.

Fijne feestdagen en een gezond 2018, John

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *